arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft mail-heart mail map-pin mixer mouse nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video

3D Animatie laten maken?

Met 3D animatie is alles in één klap duidelijk bij de kijker. Een 3D animatiefilm laten maken is niet alleen super efficiënt en slim, het maakt ‘het product’ ook nog eens leuk en interessant!

Op basis van CAD data of maatwerk leveren wij animaties die volledig naar jouw wensen en specificaties zijn. De expertise en kennis die jullie van het product bezitten zorgen er voor dat wij de juiste informatie hebben om te vertalen naar bewegende beeld. 

De animaties kunnen in elke gewenste stijl worden afgebeeld. Hierdoor kan een product wat nog niet eens bestaat als een hyper realistische video worden opgeleverd. Waardoor investeerders en klanten eerder geïnteresseerd zullen raken.

Ook kan er snel geschakeld worden tussen (kleur-)variaties terwijl de belichting en overige materialen in perfecte conditie blijven. Waardoor consistentie en uniformiteit van het product gewaarborgd blijft, ook na langere tijd.

En omdat wij beeldmateriaal kunnen maken zonder beperkingen zijn zaken die in de fysieke wereld mogelijk voor een beperking hadden gezorgd niet relevant. Een machine voor de voedsel verwerking industrie kan net zo groot of klein worden afgebeeld als een nieuwe innovatieve processor chip en massieve stalen behuizingen laten we verdwijnen als sneeuw voor de zon waardoor er zichtbaar wordt wat er echt van belang is voor jouw product of dienst.

Werkelijk alles kan omgezet worden van woord naar beeld. Onze corebusiness is het maken van 3D animaties voor bedrijven en producten als die van jou!

Er zijn natuurlijk heel veel voordelen te bedenken om een 3D Animatie te laten maken, we zetten er hiernaast een paar op een rij.

Voordelen van een 3D Animatie :

✓ Product hoeft nog niet te bestaan

✓ Altijd perfecte belichting en materialen

✓ Snel meerdere (kleur-) variaties weergeven

✓ Geen onderbreking van het productie proces

✓ Geeft vroegtijdig inzicht

✓ Creëer vroegtijdig draagvlak

✓ Tijdig bijsturen van het concept

✓ Gegarandeerde uniformiteit en consistentie bij variaties

✓ Extra (stilstaande) beelden achteraf leverbaar

✓ Groot formaat beelden leverbaar

✓ Meer mogelijkheden dan video

"We make jaws drop and eyes pop"

Waarom werken met Fuelled?

Werken met ons heeft natuurlijk énorm veel voordelen. Maar, om het kort te houden, geven we er hier alvast 4.

(On)zichtbaar

Er is geen enkel product en geen enkele eigenschap die niet in beeld gebracht kan worden. Hoe klein, groot, diep verborgen of technisch complex. Elk detail precies zo in beeld gebracht dat de klant direct snapt hoe het werkt en overtuigd raakt.

Geen gedoe

Filmen op locatie is een bult gedoe. Het opbouwen van een fotostudio voor product-shots net zo. Alles verslepen náár een set is ook onhandig. Bij wijzigingen moet alles weer opnieuw, en ga zo maar door. Met 3D visualisatie wordt het productieproces niet onderbroken en kunnen nieuwe kleuren, product variaties of zelfs (niet) fysiek bestaande producten gemakkelijk in beeld gebracht worden.

Ervaring

Door onze gecombineerde 25+ jaar ervaring met diverse complexe projecten garanderen wij dat we elk technisch project zonder problemen kunnen realiseren. Wij houden van snel & duidelijk. Dus we geven je vooraf inzicht in wat we gaan doen, hoe lang dat duurt en wat het kost. Samen kunnen we beslissen aan de slag te gaan, of bijsturen.

Bedrijfsgevoelig?

Geen zorgen. Alle animaties en beelden worden door ons zorgvuldig en speciaal op maat gemaakt. Alle data blijft bij ons. Niet naar andere partijen of naar servers die elders 'in de cloud' staan. Verder zijn wij het gewend om een verklaring van geheimhouding (NDA) te tekenen.

"We vereenvoudigen inhoud en laten jouw product opvallen'

Wat bieden we nog meer?

Product Visualisatie

Digital Twin

Klaar om te ontdekken wat Fuelled voor jou kan betekenen?

Er zijn onbeperkte mogelijkheden voor jouw product en merk. Of je nu een enkel beeld wil, een volledige animatie of 3D samengevoegd met traditionele media, wij kunnen helpen. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Klik dan hier om een bericht achter te laten en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Wil je persoonlijk advies over het laten maken van afbeeldingen of animaties? Ook dan staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op: telefonisch, per WhatsApp, of e-mail. We kunnen op locatie afspreken of drinken een virtuele kop koffie en gaan we (geheel vrijblijvend) onderzoeken wat we voor jouw merk kunnen doen.