arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft mail-heart mail map-pin mixer mouse nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video

3D Animatie laten maken?

Met 3D animatie is alles in één klap duidelijk bij de kijker. Een 3D animatiefilm laten maken is niet alleen super efficiënt en slim, het maakt ‘het product’ ook nog eens leuk en interessant!

Onze animaties brengen jouw ideeën en verhalen tot leven met behulp van de nieuwste technologieën en de beste creatieve talenten.

Ons team van ervaren animators en ontwerpers zijn getraind om alles van eenvoudige karakters tot complexe scènes te creëren en daarbij nauwkeurig en efficiënt te werken. Wij bieden een breed scala aan 3D-animatiediensten, waaronder technische animaties, motion graphics, productanimatie en nog veel meer.

Of je nu een commerciële of educatieve animatie nodig hebt, wij zorgen ervoor dat jouw ideeën in beeld worden gebracht op een manier die past bij jouw doelgroep. Wij werken nauw met jou samen om het juiste verhaal te vertellen en de perfecte sfeer te creëren voor jouw animatie.

Onze 3D-animaties kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, van marketingcampagnes tot educatieve video's, en kunnen jouw boodschap effectiever overbrengen dan welke andere media dan ook. Bovendien kunnen onze animaties eenvoudig worden aangepast om aan jouw behoeften te voldoen, zodat je altijd een aangepaste oplossing krijgt die bij jouw bedrijf past.

Wacht niet langer en neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en te ontdekken hoe wij ze kunnen omzetten in prachtige 3D-animaties die indruk zullen maken op jouw doelgroep. Wij kijken er naar uit om samen met jou te werken en de verbeelding tot leven te brengen!

Voordelen van een 3D Animatie :

✓ Product hoeft nog niet te bestaan

✓ Altijd perfecte belichting en materialen

✓ Snel meerdere (kleur-) variaties weergeven

✓ Geen onderbreking van het productie proces

✓ Geeft vroegtijdig inzicht

✓ Creëer vroegtijdig draagvlak

✓ Tijdig bijsturen van het concept

✓ Gegarandeerde uniformiteit en consistentie bij variaties

✓ Extra (stilstaande) beelden achteraf leverbaar

✓ Groot formaat beelden leverbaar

✓ Meer mogelijkheden dan video

"We make jaws drop and eyes pop"

Waarom werken met Fuelled?

Werken met ons heeft natuurlijk énorm veel voordelen. Maar, om het kort te houden, geven we er hier alvast 4.

(On)zichtbaar

Er is geen enkel product en geen enkele eigenschap die niet in beeld gebracht kan worden. Hoe klein, groot, diep verborgen of technisch complex. Elk detail precies zo in beeld gebracht dat de klant direct snapt hoe het werkt en overtuigd raakt.

Geen gedoe

Filmen op locatie is een bult gedoe. Het opbouwen van een fotostudio voor product-shots net zo. Alles verslepen náár een set is ook onhandig. Bij wijzigingen moet alles weer opnieuw, en ga zo maar door. Met 3D visualisatie wordt het productieproces niet onderbroken en kunnen nieuwe kleuren, product variaties of zelfs (niet) fysiek bestaande producten gemakkelijk in beeld gebracht worden.

Ervaring

Door onze gecombineerde 25+ jaar ervaring met diverse complexe projecten garanderen wij dat we elk technisch project zonder problemen kunnen realiseren. Wij houden van snel & duidelijk. Dus we geven je vooraf inzicht in wat we gaan doen, hoe lang dat duurt en wat het kost. Samen kunnen we beslissen aan de slag te gaan, of bijsturen.

Bedrijfsgevoelig?

Geen zorgen. Alle animaties en beelden worden door ons zorgvuldig en speciaal op maat gemaakt. Alle data blijft bij ons. Niet naar andere partijen of naar servers die elders 'in de cloud' staan. Verder zijn wij het gewend om een verklaring van geheimhouding (NDA) te tekenen.

"We vereenvoudigen inhoud en laten jouw product opvallen'

Wat bieden we nog meer?

Product Visualisatie

Digital Twin

Klaar om te ontdekken wat Fuelled voor jou kan betekenen?

Er zijn onbeperkte mogelijkheden voor jouw product en merk. Of je nu een enkel beeld wil, een volledige animatie of 3D samengevoegd met traditionele media, wij kunnen helpen. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Klik dan hier om een bericht achter te laten en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Wil je persoonlijk advies over het laten maken van afbeeldingen of animaties? Ook dan staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op: telefonisch, per WhatsApp, of e-mail. We kunnen op locatie afspreken of drinken een virtuele kop koffie en gaan we (geheel vrijblijvend) onderzoeken wat we voor jouw merk kunnen doen.