Good things stick!

Goeie dingen blijven plakken. Slogans bijvoorbeeld. Of goede ideeën. Maar ook samenwerkingen.

Zo werken we bij Fuelled al jaren samen alleen. Maar steeds vaker hebben we projecten waarbij we in wisselende samenstelling, met minimaal 2 of 3 van ons, samenwerken.

En aangezien dit vaker wél dan niet begint voor te komen kregen wij het lumineuze idee om alles via 1 centrale plek aan te bieden. Want als onze expertises worden samengevoegd gaan dingen pas echt shinen. En daardoor krijgt jouw project het meeste bang for buck.

Ja, deze ken ik al” hoor ik je denken.

Zeker weer een paar van die een-pitters die samen gaan hokken

Nou, top, dan ben je dus op de hoogte. Want dat is exáct wat wij gaan doen.

Nou ja, exact, exact...een soort van. Want wij gaan echt niet ineens bij elkaar zitten om bedrijfje te spelen. Maar we merken wel dat - ondanks dat eenieder van ons gewoon bereikbaar blijft voor eigen klanten en projecten - het met name voor grote multidisciplinaire opdrachten een stuk overzichtelijker is om alles onder 1 dak te brengen, van daar uit de taken te verdelen en als 1 gezamenlijk front naar buiten te communiceren.

Ok, vertel anders even in een ananasdop wat er dan allemaal anders is?”

Nou, voor ons betekend het vooral dat er flink wat zaken zijn aangescherpt en verduidelijkt met betrekking tot onze eigen positionering en werkzaamheden. Uiteraard hebben we dat ook allemaal even aangepast op de website ( dus check vooral die brandspankin’ nieuwe values op de 'about" page)

Wat dat als klant zijnde inhoudt? Dat het hopelijk een stuk duidelijker is wat we met onze jaw droppin’ en eye poppin’ 3D animaties, expertises en interacties kunnen bieden als je ervoor kiest ons in te zetten voor je merk, verhaal of product.

Geen idee wat dat allemaal betekend? Gewoon hier onze Reel checken.

En als je dan vervolgens denkt; godsamme daar kun je mee thuisko…eeh werken. Geef dan vooral een seintje!

We hopen dat je veel vragen hebt, en horen graag van je!