arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft mail-heart mail map-pin mixer mouse nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video

Interactieve experiences en Projection Mappings

Wilt uw écht opvallen en is de wow-factor van een 3D animatie nog niet genoeg? Neem dan contact op met Fuelled en vraag naar de mogelijkheden van een Interactieve Experience of Projection Mapping. Je ziet het nog niet vaak, maar als je het tegenkomst hoor je de nekken van voorbijgangers vaak verdraaien. Er zijn nog niet veel professionele bedrijven die u kunnen bijstaan bij zowel het realiseren als het adviseren van een dergelijk project. Bij Fuelled is zowel de technische als de productionele kennis onder 1 dak te vinden en zijn we dus niet alleen uw adviseur maar ook uitvoerende partner. Wel zo handig! Wij begeleiden en ontzorgen uw project van A tot Z en door onze jarenlange ervaring met deze technieken brengen we uw project tot een geweldig resultaat.

Interactieve Experience?

Maak van uw 3D Animatie een interactieve beleving voor uw bezoekers en klanten. Door interactie aan uw 3D Animatie toe te voegen stelt u de kijker in staat direct invloed uit te oefenen op de beelden. Bijvoorbeeld door het scherm aan te raken kan een kijker zelf bepalen wat er gebeurt. In tegenstelling tot een lineaire animatie waarbij de kijker passief de informatie tot zich neemt kan er nu zelf besloten worden wat er getoond wordt. Een direct voorbeeld hiervan is het project wat wij voor onder andere Diergaarde Blijdorp hebben gerealiseerd. Of met verschillende kunst installaties welke te bezichtigen zijn in het Wiet Museum te Amsterdam.

Projection Mapping?

Bij Fuelled heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsanimatie te laten projecteren op verschillende objecten. Wellicht het meest bekend is het projecteren op een gebouw, waarbij de contouren en visuele kenmerken van een gebouw in kaart worden gebracht in onze 3D software. Om vervolgens die uiterlijke kenmerken zoals uitstekende gevels, afrondingen of kozijnen te gebruiken in een geprojecteerde beleving. Maar behalve gevels en gebouwen zijn er tal van mogelijkheden om beelden op te projecteren. Een aantal voorbeelden van eerdere projecten kunt u voorbij zien komen in onze demoreel.

Hoewel de impact en beleving van Interactieve Experiences en Projection Mappings enorm zijn, is het realiseren van een dergelijk project een forse investering en onderneming. Uiteraard helpen wij u daar graag bij. Neem daarom vooral gerust contact op met Fuelled en laat u niet alleen inspireren maar ook informeren. Toch op zoek naar iets anders? We vertellen u graag over de mogelijkheden van een 3D Animatie.

Kosten van 3D Mappings en Experiences?

De kosten van een interactieve experience of projection mapping zijn zijn zeer uiteenlopend en vooral afhankelijk van uw wensen en eisen. Om te beginnen zijn er de kosten van de beelden die gemaakt moeten worden. Verder moet de oppervlakte waar er op geprojecteerd word in letterlijk en figuurlijk in beeld gebracht worden en de content afgestemd worden met het object. De bijkomende hardware kosten zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte en duur van het project. Meerdere beamers die een langere tijd nodig zijn brengen een grotere kostenpost met zich mee dan een enkele beamer voor een kort verloop. Graag gaan we met u het gesprek aan om te kijken hoe en of we een unieke beleving voor u op maat kunnen realiseren!

Wat doen we nog meer?

Behalve 3D beelden en animaties kunt u Fuelled ook inzetten voor het realiseren van:

  • Augmented Reality
  • Virtual Reality
  • Unity Programmering
  • Game Design en programmering
  • Product Visualisatie
  • Projection Mapping
  • Interactieve Experiences

Meer weten? Bel of mail voor een afspraak en dan vertellen we u er graag meer over. Of bekijk voorbeelden van klanten die u voor gingen bij onze projecten!

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf, dienst of product kunnen betekenen?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

Check onze socials voor nóg meer Fuelled