arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft mail-heart mail map-pin mixer mouse nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video

3D Animatie video of visual laten maken?

Hoe gaaf is het om een eigen 3D animatie te laten maken door een creatief en professioneel bedrijf? Zeker weten dat het redelijk awesome is. En geloof ons dat wij het kunnen weten want we doen dit namelijk elke dag. Laat een animatie video maken van uw bedrijf, van uw diensten of producten en laat met animatie zien wie u bent en waar u voor staat. Fuelled visualiseert graag uw ideeën in een te gekke 3D animatie of afbeelding. Heeft u creatieve ideeën en lijkt u dit wel wat? Of juist niet en wilt u verrast worden door onze creatieve kijk op zaken? Lees snel verder, of maak meteen een afspraak met Rick Donders en dan gaan we samen aan de slag!

Waar te beginnen

De wereld van 3D is net zo groot als de echte wereld om ons heen. De ene keuze sluit een andere niet uit, en geen enkele techniek is specifiek bruikbaar voor een bepaald type project. Wat je dromen of wensen ook zijn, het zal uiteindelijk een van de 2 onderstaande moeten worden:

Stilstaand beeld:

Dit is wanneer we een of meer losse afbeeldingen aanleveren. Het biedt nog steeds het brede scala aan denkbare stijlen en technieken, maar de foto's bewegen gewoon niet.
Denk aan allerlei soorten drukwerk, posters, tijdschriften, redactionele artikelen enzovoort. Of ga digitaal en gebruik het op alles dat een scherm gebruikt om de berichtacro's te krijgen, of het nu een tv of een Ipad is of een scherm van je narrowcasting systeem.
Een van de grote voordelen is dat de grootte niet van belang is (dit geldt ook voor animatie), dus als je een afdruk wilt om de zijkant van je huis te bedekken of gewoon een kleine afbeelding om op je Facebook-pagina te gebruiken: dit kan de hetzelfde beeld.
Je kunt zelfs van gedachten veranderen en besluiten om die Facebook-banner vlak voor je deadline in een huisformaat print te veranderen.

Animatie:

Behalve stilstaande beelden hebben we nog iets anders in ons brede scala van twee dingen te bieden; Animatie! Als je eenmaal besluit om dingen in je afbeelding in beweging te krijgen, hebben we het over animatie. Dit kan een simpele camerarotatie van 360 graden rond een product zijn. Of een VW Kever die tot op de laatste schroef wordt gemonteerd. Als je je idee vanaf het canvas tot leven ziet komen en beweegt en reageert op de dingen eromheen, wordt het echt naar een ander niveau getild. Ook; een extra bonus is het feit dat elk frame van de animatie (dat zijn 25 opties per seconde) kan worden omgezet in een afbeelding met een afdrukversie in hoge resolutie. Dus als je een advertentie nodig hebt en je wilt dat ene shot van de animatie? Geef gewoon de tijdcode door en we bevriezen het frame en geven het weer naar uw specifieke behoeften.

Waarom 3D?

Er zijn een hele hoop redenen om voor 3D te kiezen als u op zoek bent naar beelden van of over uw bedrijf, product of dienst. We noemen er hier even een paar:

 • Een wow-factor / beleving
 • Complexe vraagstukken / processen / producten worden heel helder overgebracht door bijvoorbeeld het gebruik van ruimtelijke visualisatie.
 • Je kunt grote hoeveelheden informatie gestructureerd overbrengen bijvoorbeeld doormiddel van een verhaal
 • Onmogelijke beelden verwezenlijken
 • Bestaande beelden (fotografie c.q. video) aanvullen  en/of versterken.
 • Het geeft de mogelijkheid concepten snel uit te werken in overtuigende (3d) schetsvorm
 • Er kan een voordeel in kosten zijn. Een 3D bestand is makkelijker te updaten dan een foto/video shoot opnieuw in te plannen
 • Het kan bijdragen aan het innovatieve karakter van uw product of bedrijf

En dit zijn nog maar een paar voordelen van de vele die er zijn! Toch nog niet overtuigd? We vertellen u graag de mogelijkheden van een 3D Animatie.

3D beelden laten maken door Fuelled

Mocht u door Fuelled een 3D animatiefilmpje dan kunt u het volgende verwachten:

 • Een vrijblijvende kostenindicatie
 • Met de expertises binnen ons team is letterlijk alles mogelijk. Elke mogelijk stijl of vorm van 3D beelden en animatie kunnen worden gerealiseerd
 • We hebben een directe aanpak
 • Een all-in one service en korte lijnen: Wij hebben alle facetten van A tot Z onder één naam binnen één team. U communiceert met één partij voor alle visuals en binnen de partij met de uitvoerende creatief
 • Deadlines zijn hier bloedserieus (al is dat het enige).
 • We zijn professioneel en nauwgezet
 • Een persoonlijk bezoek bij u op locatie kan door contact op te nemen

Samen uw boodschap visualiseren

U kunt een animatie laten maken en alles van begin tot eind bij ons neerleggen. Heeft u de boodschap die u wilt uitdragen zo goed als helder? Ook dan kunt u ons al bij u aan tafel vragen. Het visualiseren van een boodschap is ons werk, maar hierdoor zijn wij ook goed in het uitdiepen van de kern van een organisatie of campagne. U kunt ons dan ook al in een vroeg stadium van het project inschakelen als u uiteindelijk een animatie wilt laten maken.

Heeft u echter zelf één of meer creatieve designers in dienst die de uitvoering wel kunnen doen, maar mist u momenteel intern even die creatieve, out-of-the-box input? Dan denken wij graag met u mee om samen tot een creatief concept te komen.

Kosten van 3D beelden?

De kosten van een 3D animatie zijn zeer uiteenlopend en vooral afhankelijk van uw wensen en eisen. Als handvat zijn er een 3-tal factoren die gebruikt kunnen worden om een ruwe kosten inschatting te geven. De complexiteit, de stijl en lengte/ duur van een animatie zijn namelijk erg bepalend. Mocht de 3D animatie gebruikt worden voor een VR of interactieve experience, of een projection mapping dan zijn dit vaak ook nog aanvullende kosten. Maar een voordeel van 3D is dat er - binnen de eerder genoemde factoren- een hoop parameters zijn om mee te schuiven zodat er nagenoeg altijd wel een match te vinden is tussen budget en wens. Hoe dan ook is stap 1 altijd een oriënterend gesprek waar in we eerst al uw wensen in in kaart brengen. Op basis hiervan kunnen we ofwel een 'ballpark-figure' noemen of basis van dat gesprek een aantal zaken uitwerken om een sluitende offerte te kunnen opstellen. Zo weet u altijd vooraf wat de kosten zijn om door Fuelled een 3D animatie te laten maken.

Wat doen we nog meer?

Behalve 3D beelden en animaties kunt u Fuelled ook inzetten voor het realiseren van:

 • Augmented Reality
 • Virtual Reality
 • Unity Programmering
 • Game Design en programmering
 • Product Visualisatie
 • Projection Mapping
 • Interactieve Experiences

Meer weten? Bel of mail voor een afspraak en dan vertellen we u er graag meer over. Of bekijk voorbeelden van klanten die u voor gingen bij onze projecten!

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf, dienst of product kunnen betekenen?

Check onze socials voor nóg meer Fuelled