arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft mail-heart mail map-pin mixer mouse nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video

Bedrijfsanimatie laten maken?

U wil een bedrijfsanimatie laten maken door een professionele 3D animatie studio? Dan kan Fuelled u hier perfect mee helpen. Met onze jarenlange ervaring maken wij uw bedrijfsanimatie uniek en exact naar wens. Het maken van een bedrijfsanimatie heeft vele voordelen. U kunt uw bedrijf, product of dienst perfect gevisualiseerd tonen aan uw doelgroep. Fuelled is uw creatieve partner welke u ontzorgt en er ook voor zorgt voor dat uw dienst, bedrijf of product door een perfecte bedrijfsanimatie opvalt!

Uit welke animatievormen kan ik kiezen?

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u een bedrijfsanimatie wilt laten maken. Zo zijn er een aantal verschillende soorten bedrijfs animatiefilms die we hier bij Fuelled maken:

  • Volledige 3D animatie
  • 3D animatie in combinatie met live video
  • 360 graden video / virtual reality (VR)
  • Product visualisatie video
  • Instructievideo met uitleganimaties
  • Interactieve Experiences
  • Projection mappings

Voordelen van een 3D bedrijfsanimatie?

Er zijn heel veel voordelen - en dus redenen - om een 3D animatie te laten maken. Zoals we net al aangaven is met beeld alles in één klap duidelijk. Behalve creëert het gebruik van 3D ook een bepaalde 'wow-factor' bij de kijker, dus u valt gegarandeerd op en de kijker zal sneller de informatie onthouden.

  • Duidelijk: We zeiden het net al, maar met een 3D animatie is werkelijk waar álles goed uit te beelden en is extra informatie overbodig. In één video is de hele essentie duidelijk. Wat wilt u nog meer?
  • Alles kan: Er zijn geen fysieke beperkingen zijn in 3D, waardoor we - bijvoorbeeld - overal een camera van elk formaat kunnen plaatsen. Dus wil je de binnenkant van een werkende blender dan kunnen we dat doen zonder een enkele camera te vernietigen en dus redden we heel veel GoPro's levens! Of misschien wil je iets spannenders? Bijvoorbeeld een krokodil die een backflip maakt vanuit een luchtballon. Je kunt natuurlijk proberen een krokodil te trainen in het gebruik van een parachute, en wat vergunningen vrij te krijgen voor een fotoshoot met een levende krokodil die uit de lucht valt. Maar met 3d is alles veel gemakkelijker en zullen er geen krokodillen worden geschaad tijdens het proces.
  • Een wow-factor / beleving
  • Elke mogelijke uitvoering: Ongeacht het beeld kan alles er zo echt uit zien als in de de wereld om je heen, of zo fantastisch als je wildste dromen.
  • Bestaande beelden (fotografie cq video) aanvullen en/of versterken.
  • Onmogelijke beelden verwezenlijken
  • Jaw Dropping and Eye Popping: Een 3D animatie is gewoon vet. Het is bijzonder, uniek en kan van iets statisch een verbluffende beleving maken voor uw doelgroep. We geven bijna de garantie dat bezoekers of kijkers per definitie meer geïnteresseerd zijn en worden verbluft dan bij welke andere uitwerking dan ook. En dan hebben we het nog niet eens over de mogelijkheid gehad om de 3D beelden te verwerken in een VR (virtual reality) of interactieve experience!
  • 3D blijft hangen: Visuele informatie word tot wel 10x beter opgeslagen dan tekstuele informatie.

En dit zijn nog maar een paar voordelen van de vele die er zijn! Toch nog niet overtuigd? We vertellen u graag de mogelijkheden van een 3D animatie.

Stappenplan voor uw bedrijfsanimatie

Mocht u er voor kiezen om Fuelled in te zetten om een perfecte bedrijfsanimatie voor uw dienst, product of bedrijf te laten maken dan nodigen we u eerst uit voor een oriënterend gesprek. We gaan het dan samen hebben over uw wensen en eisen van de animatie zelf, maar ook uw verwachtingen van de animatie. Waar gaat het voor gebruikt worden, en hoe gaat het ingezet worden? Aan de hand van dit gesprek kunnen we dan een ruwe kosten schatting maken of een traject in gaan om door middel van een gedegen voor onderzoek een plan te presenteren. We vatten dan het hele gesprek samen in een document met mood- en stijlboards. Een storyboard, script en omschrijving van het concept. Dit document zal tegelijkertijd uw roadmap van het project zijn en een zeer goede impressie van het eindresultaat geven nog voor de eerste kubus is gemodelleerd.

Tijdens het project zijn er een aantal feedback momenten. Er kan dan op specifieke zaken feedback gegeven worden en pas na volledige goedkeuring wordt er overgegaan naar de volgende fase. Hierdoor bent u altijd op de hoogte, en in controle van het resultaat.

Aan het eind van het traject worden alle vooraf gesproken deliverables verzameld en verstuurd zodat u meteen aan de slag kunt met uw nieuwe animatie!

Zelf aan de slag of advies nodig?

Fuelled is ook in te zetten als adviseur. We worden om de meest uiteenlopende redenen gevraagd om aan te haken bij een projecten. Soms is er wel de technische kennis in huis om een 3D animatie te maken maar mist met de ervaring om van begin tot eind alles in goede banen te leiden en wordt ons gevraagd het overzicht in de gaten te houden. Ook kan het zijn dat er binnen een project een aantal zaken zijn die net om wat meer kennis vragen dan er intern voor handen is. Of kan het zo zijn dat wij bij het bepalen van een strategie worden gevraagd om te adviseren in de uiteindelijke (on-)mogelijkheden met betrekking tot de uitvoerbaarheid van alles geweldige plannen. Wat de reden ook moge zijn, vraag ons gerust als uw creatieve partner op het gebied van 3D en Animatie!

Benieuwd naar de volgende stap in het verwezenlijken van je eigen content?

Check onze socials voor nóg meer Fuelled